søndag den 24. februar 2013

Sygdom, hækling og feriemesse

Det er hvad weekenden er gået med. Fredag aften kl 23 vågnede størstebarnet med høj feber, så ved man ligesom hvad weekenden skal gå med. Hele lørdag formiddag prøvede hun at falde i søvn, men blev hele tiden vækket af noget der lignede små feberkramper. Vi måtte for første gang, som børnefamilie, ty til børne Panodil, og det var lige det der skulle til. Tænker det har lidt samme effekt som en epiduralblokade, pludselig kunne hun snakke og grine lidt - det lille pus.
Vi måtte desværre aflyse frokost med gode venner, men det gav så lidt hækletid til moren. Jeg fik færdiggjort gave til fætter (billeder kommer senere) og startet et nyt hækleprojekt, den hæklede dukke. Det var egentlig ikke meningen at det skulle være en fødselsdagsgave til Olivia, men har lagt pres på mig selv og håber at få den færdig til fredag, bliver lidt stresset ved tanken. Jeg har generelt så mange ideer i mit hovede, jeg gerne vil føre ud i livet, at jeg bliver helt stresset af det. Måske jeg skulle lave nogle lister, for at få det ud af hovedet og ned på papir!

Idag var Farmor barnepige for patienten, mens mor, far og lillesøster drog til Herning. Det var dog ingen succes. Vi havde regnet med at købe en campingferie til Italien. Det virkede dog ikke til at de var interesseret i at sælge noget. Vi fik nogle kataloger og fik af vide at vi kunne gå hjem på nettet og bestille der!! Så var der jo ligesom ingen grund til at køre helt til Herning...

Her er et par billeder af: ugens madplan,
Weekendens hæklerier (et dukkeben og en sløjfe til et hårspænde) og dagens semi-fødselar

God søndag aften derude

1 kommentar: