torsdag den 21. februar 2013

Hemmeligheder

Jeg er jo som tidligere nævnt ved at lave et par barselsgaver. Men nu er jeg jo lige kommet i tanke om, at den vordende moder muligvis kigger med her, så må hellere lade være med at ligge billeder op endnu. Det er lidt kedeligt, for jeg kan ikke vente med at vise hvad jeg har fået lavet. 
Jeg har dog et billede af en gang optrævling, aaargh jeg hader det. Jeg kan næsten blive så sur at jeg helt dropper projektet, hvis jeg laver en fejl og må trævle op. Men denne gang lader jeg vist bare lige strikketøjet ligge et par dage, til vi er blevet gode venner igen og jeg kan fortsætte - der er jo ingen grund til at afskrive et så godt og nyt et venskab:)

Og det er helt ned til hvilepinden, der skal trævles op:(Nu har jeg hele vinteren siddet og knebet øjnene sammen, for at skelne maskerne i strikke tøjet, fra hinanden. Men igår aftes skete miraklet så - vi har fået lamper over sofaen!!! 
Jeg har en lampetosset mand, så det er jo ikke ligemeget hvilke lamper man sådan hænger op. Men nu blev der fundet en vinder, og jeg har fået lys, yeah.
før

efter

Tilføj billedtekst
På 'før billedet' kan man se hvordan kreakurven bugner. her er så den bunke garn der lå der i, til ingen verdens nytte. Det må vist op til fjernlageret, så jeg kan overskue de igangværende projekter.5 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se oprydning i reolen, nye lamper - og ikke mindst JER i morgen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os også super meget til at se jer:-)

   Slet
 2. Åh skuer mit øje en AJ-lampe? Nu sidder jeg da her og bli'r helt misundelig! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. En lidt billigere kopi, men jo jo Arne og Poul har nu designet de fleste af lamperne her i hytten;)

   Slet
 3. Fin er den! Og ja, Arne, Poul og Verner, ej at forglemme, ku' det der lampe-pjat! :o)

  SvarSlet