tirsdag den 12. februar 2013

Igang

Nu skal det prøves, det der bloggin. Jeg har i et års tid nu, fulgt andre bloggere, og nu er tiden inde til selv at prøve kræfter med blogverdenen.

Jeg synes faktisk at det er en lille smule grænseoverskridende. Er det mon nogen der er interesseret i at læse, hvad jeg har at skrive?? Måske det er janteloven der spiller lidt ind 'så spændende er jeg da heller ikke' har jeg tænkt hver gang jeg har overvejet at begynde... Men nu skal det prøves.

Min blog vil primært, komme til at handle om strik, hækling og barselslivet. jeg begyndte at strikke og hækle under min sidste barsel, for 1 1/2 år siden, og er blevet ret bidt af det. Det er mest babytøj der bliver strikket, både til pigerne og som til gaver, til alle de mennesker der får børn i vores omgangskreds, lige i tiden. Lige hurtigt talt er det 6 babyer, der kommer til verden i løbet af de næste 6 måneder, Babyboom kan man vist kalde det:).

Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på et par små blebukser, til mindstebarnet. Opskriften er fundet her og jeg har brugt dette garn. Det har været et nemt og hurtigt projekt at gå til.
Jeg er stadig på begynderstadien mht strik, så det er dejligt med en så simpel opskrift og så fint et resultat. Glæder mig til se den lille blemås i dem.

Mangler bare rib kanten på bagstykket og så monteringen

Det var så jumfruindlægget. glæder mig til at se hvad det fører til, det her:)

2 kommentarer: