fredag den 27. september 2013

Bukser, bukser og bukser


Der er røget lidt mere igennem symaskinen. Jeg er blevet så vild med at sy, dels fordi det er hurtigt at få lavet noget (i hvert fald hurtigere end når man strikker) og dels fordi jeg har fundet ud af at jeg faktisk godt kan finde ud af det. Der er stadig plads til forbedringer - mange forbedringer, men det ser altså ikke helt frygteligt ud. 


Disse overalls er syet efter et Onion mønster og syet i dejlig blød babyfløjl. Næste gang jeg syer dem, vil jeg nok tage lidt af bredden, ellers er jeg ret godt tilfreds. Nu håber jeg bare at Nicoline snart begynder at gå, for så kommer sådan et par overalls altså mere til sin ret:)Det er vist lidt svært at se, men hold nu op stikningen rundt på stroppen med alt andet end lige...Små baggyleggings. mønsteret er lavet udfra et onion mønster på leggings, der er bare tilføjet lidt hængerøv og manchetter ved anklerne, det giver altså en meget bedre pasform. 
Jeg var meget spændt på hvordan de ville sidde på den bette, men de sad jo helt fantastisk, så dem skal der laves flere af her i være-på-gulvet perioden.
De er syet i velour købt hos kludemanden i Harlev.


God fredag aften
2 kommentarer:

 1. Fine sager. Er det ikke rigtigt antaget, at du ikke har en overlocker? Hvordan går det med at sy leggins?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jeg har bare en almindelig symaskine. Jeg syer dem med overlock-sting, det fungere fint, bortset fra at jeg nogen gange ikke syer helt langt nok inde og der kommer små huller i sømmen, de skal så lige syes igen. Jeg synes umiddelbart at det ser fint ud, ellers kan man vel også bare sy med almindelige sting og stryge sømmen flad.
   Jeg har købt noget meget billigt stof hos kludemanden i Harlev, og det var altså rart at kunne øve sig, uden at ødelægge noget dyrt stof:)

   Slet