torsdag den 20. juni 2013

Masse producere

Rangler, rangler, rangler. Jeg lavede en til en venindes barnedåb, og tilbød så også lige at lave to til et par tvillinger, min mor skulle gi en gave. De er hurtig og nemme at lave - ingen tælle arbejde, bare lige ud ad landevejen:)

Jeg laver gerne flere på bestilling, hvis nogen mangler en gave til en lille ny, eller selv har en baby der skal have lidt nyt at lege med. 
Jeg tager 50 kr stykket. 

Jeg har brugt bomulds garn fra Søstrene Grene og Hjertegarn, inden i er der 2 bjælder, ellers er de vist for kedelige at lege med;)

mandag den 10. juni 2013

P.. og møgl...

Jeg er igang med et par babyfutter. Den første blev noget stor, jeg vil tror den passer til en 9-12 mdr. baby, men modtageren er altså kun 3 mdr. At det måske skyldes, at jeg strikkede med 1/2 nr. større pinde, end beskrevet i opskriften, snakker vi ikke om. Jeg kunne måske have valgt at strikke dem i numret mindre end den jeg skulle bruge, men det gjorde jeg jo så ikke.
Der må bare strikkes to nye, og så kan Nicoline få det store par.


Og lige som jeg er godt igang, med den nye fut, knækkede jeg den ene pind. for f..... da også. 



Der er stadig en god del, tilbage af 35 kroners nøglen:)

Ny stue

Gulvene er blevet slebet, og hvidolieret. Og jeg er så glad. Hver gang jeg kommer ind og ser de nye gulve, bliver jeg helt glad inden i. Det er lige som jeg havde ønsket det:
Her er lige lidt billeder af indretning, af legehjørne.


Jeg behøver vist ikke at sige, at vi er ret vilde med IKEA.





Kasserne er købt i Søstrene Grene


Nu skal vi så have hængt alle billederne op igen. Og det er ikke nemt at blive enige om.
Jeg vil gerne have en billede væk, som jo er så moderne for tiden. Men når man ser det rundt omkring er det jo mest med plakater, grafiske print og billeder. Vi har dog mest malerier, og så er det at jeg ikke er ret god til selv at udtænke en plan. hvordan får jeg det til at se tilfældigt, men ikke rodet ud? Hvor mange farver kan jeg blande? osv. Det er ikke nemt!! 

tirsdag den 4. juni 2013

Forsinkelse

Så meget for en mandags opdate...
Bellaen er færdig, og den er blevet så fin. Jeg er virkelig stolt af den. Jeg tror det er første gange jeg har siddet med et færdigt projekt, hvor jeg ikke har kunnet se fejl og mangler:)



Den er strikket i Blackhill højlandsuld fra garnudsalg.dk i farven kaffefløde, jeg har strikket på pinde 3. Jeg har købt en 100g nøgle til 35 kr. og der er jo nærmest ikke brugt noget af nøglen, det synes jeg er god økonomi.

Vi er ved at lave lidt om her hjemme, huset skal have den helt store omgang. gulvene er blevet slebet og har fået en ny omgang olie, og der er blevet malet i hele under etagen. Jeg er ved at finde nye pladser til møbler og nips, meget mere om det på bloggen senere.